Bed & Breakfast

Kamers met eigen sfeer

Bed & Breakfast Ohé en laak is een prachtige plek om te slapen. Ervaar de stilte van de omgeving, rust lekker uit op onze prima bedden en geniet van het uitzicht op ons terras. Alle kamers hebben een eigen sfeer en zijn door ons zelf 'beschilderd of voorzien van een bijzonder kunstwerk'. De natuur is daarbij onze leidraad.

Eigen douche en toilet

Alle kamers hebben eigen douche en toilet, zijn comfortabel en functioneel ingericht en vooral bedoeld om te 'slapen'. Het gastenverblijf is zo ruim dat makkelijk alle gasten een plekje kunnen vinden. Als service is er een kleine tv in de slaapkamer. Handdoeken zijn aanwezig en de bedden zijn opgemaakt. Alle slaapkamers zijn op de eerste verdieping. (Uitsluitend het appartement is op de begane grond gesitueerd; mocht u 'slecht ter been zijn').

Wifi in het gastenverblijf

Ons gastenverblijf is zeer ruim en ingericht met meerdere zitjes en bankjes. Het gastenverblijf biedt meer dan voldoende ruimte om te relaxen, elkaar te ontmoeten. Uitsluitend in het gastenverblijf is voor de gasten WIFI. In de winter wordt de open haard regelmatig voor de gezelligheid aangestoken.

Ontbijt

Bij de kamerprijs is het ontbijt inbegrepen. In het gastenverblijf wordt het ontbijt geserveerd (ontbijtbuffet). Het ontbijt is behoorlijk uitgebreid, gezond en voor iedereen 'wat wils'. Vers gebakken broodjes, zelf gemaakte jam en 'de bijzondere lekkere zelf gezette filterkoffie' (te veel om op te noemen maar alles zeer ruim, gezond zonder overdadige luxe). Er staat voor de gasten een koelkastje met drankjes tegen een zeer schappelijk prijsje. Zelf een drankje meebrengen is geen probleem (wel even 'merken'). Ontbijt wordt geserveerd tot 09.30 uur.

Bed & Breakfast voor 1 of meerdere nachten

Voor toevallige passanten....... wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. Voor één of meerdere nachten, 3-persoons, 2-persoons of 1-persoonskamers. Een ruim appartement met eigen keuken en terras. We hebben ook de beschikking over een driepersoonskamer (vooral bedoeld voor families).

Aankomst en vertrek

Gasten zijn welkom vanaf 16.00 uur tot 22.00 uur. Uitchecken tot 10.30 uur. 's Middags van 12.00 tot 16.00 uur zijn we gesloten. Mocht u om speciale redenen willen afwijken van de aankomsttijd dan kan dat uitsluitend na (telefonisch) overleg vooraf. Dat geldt uiteraard ook voor de aankomsttijd na 22.00 uur.

Neem contact op

Bereikbaar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0031 (0)6-26278095

Kom langs

Moeder Magdalenastraat 3
6109 RC Ohé en LaakLimburg (Nederland)

Geopend

van februari
tot en met december