Groepen

Bed and Breakfast als Groepsaccommodatie

Al 18 jaar vinden gasten de weg naar onze Bed en Breakfast (én komen ook graag weer terug met vrienden of familie). Slapen voor één nacht maar ook meerdere nachten is mogelijk. Met of zonder zelfverzorging!

De Bed&Breakfast is ook te gebruiken als groepsaccommodatie (14-21 personen) met een-, twee-, en driepersoonskamers, een grote gezamenlijke ruimte en een volledig ingerichte keuken. De kamers hebben eigen badkamers en zijn functioneel en comfortabel (maar niet super-de-luxe). Ideaal geschikt voor familiebijeenkomsten, personeelsbijeenkomsten of om samen met een groep vrienden in alle rust, tijd door te brengen. Tijdens uw verblijf bent u geheel zelfverzorgend, maar catering behoort zeker tot de mogelijkheden.

Workshops

Eventueel kunt u uw verblijf combineren met exposities of workshops, aangepast op uw groepssamenstelling. Wilt u er een bijzondere ontmoeting van maken dan denken wij graag met u mee. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.
Activiteiten of mogelijke leuke doe-dingen: wij denken graag met u mee (Djembe, Flamenco, zang, schildercursus of GPS tochten, moordtochten........?).

Vergaderlocatie

Wie op zoek is naar een bijzondere vergaderlocatie voor een klein team moet eens bij ons komen kijken. Omringd door diverse prachtige natuurgebieden. In de pauze, voorafgaand aan de vergadering of erna, kunt u een heerlijke wandeling maken.

Groepen van 20-22 personen of 14-17 personen

Groepen kunnen de Bed & Breakfast voor een gezellig samenzijn huren. De locatie is beschikbaar voor 20-22 personen of 14-17 personen.

Zonder zelfverzorging

Voor een of meerdere nachten. Wij verzorgen het ontbijt. U kunt 'buiten de deur' eten of een cateraar het diner laten verzorgen. Drank kunt u zelf meebrengen. Eerder komen of later weggaan behoort tot de mogelijkheden. Bespreek het met ons....

Groepen zijn welkom vanaf 16.00 uur tot 11.00 uur op de dag van vertrek. Eerder komen of later vertrekken is mogelijk maar daar 'hangt een prijskaartje aan'.... Vraag ons naar de mogelijkheden.

  • De bedden zijn opgemaakt en de kamers zijn voorzien van handdoeken.
  • Inclusief energiekosten.
  • Toeristenbelasting: 1,- euro per persoon per nacht.
  • Voor groepen geldt een borg van 500,- euro (uiteraard ontvangt u deze snel retour als er geen schade is).

Neem contact op

Bereikbaar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0031 (0)6-26278095

Kom langs

Moeder Magdalenastraat 3
6109 RC Ohé en LaakLimburg (Nederland)

Geopend

van februari
tot en met december